Válasszon utalványt
Még nem választott utalványt
Adatai biztonságát hitelesített szerverkapcsolat biztosítja.
1 Ajándékutalványok
2 Személyes adatok
3 Adatok ellenőrzése
Accent Emotion Ajándékutalvány
Nem tud választani fix címletű ajándékutalványaink közül?
Válassza az Accent Emotion Ajándékutalványt, és döntse el Ön, milyen értékben kíván ajándékutalványt vásárolni!
Amennyiben a járványhelyzet miatt bármely szállodánk kénytelen üzemszünetet tartani, az utalvány érvényességét az üzemszünet idejével meghosszabbítjuk.

Részletek
Az Ön által választott értékű ajándékutalvány, mely az Accent Hotels bármely szállodájában, bármely, a szállodai számlán feltüntetett költség kiegyenlítésére felhasználható az utalványon megjelölt értékig, feltéve, hogy a költségek között legalább egy éjszakai szállásár is szerepel. Az utalvány 1 évig érvényes és bármely foglalás vagy szolgáltatás esetén felhasználható. A vásárlást követően kézhezvételkor kérjük, a megajándékozott nevével töltse ki az utalványt, ha azt a vásárlás folyamán előzetesen nem adta meg. Az utalvány pénzre nem váltható, illetve abból pénzt visszaadni sem egészében, sem részletekben nem áll módunkban, ezúton az utalvány nem visszaváltható. Az ajándékutalványt sikeres fizetés esetén pdf formátumban emailen küldjük.

Amennyiben a járványhelyzet miatt bármely szállodánk kénytelen üzemszünetet tartani, az utalvány érvényességét az üzemszünet idejével meghosszabbítjuk.
Ajándékutalvány ára összesen
0 Ft
Accent Silver Ajándékutalvány
Silver ajándékutalványunk tökéletes felfrissülés élményét garantálja szállodáinkban. A 30.000 Ft-os ajándékutalvány fedezi egy frissítő téli feltöltődés jelentős részét négycsillagos szállodáinkban, vagy akár egy teljes hétvégét háromcsillagos hoteleinkben. Amennyiben a járványhelyzet miatt bármely szállodánk kénytelen üzemszünetet tartani, az utalvány érvényességét az üzemszünet idejével meghosszabbítjuk.

30 000 Ft
Részletek
30.000 Ft értékű ajándékutalvány, mely az Accent Hotels bármely szállodájában, bármely, a szállodai számlán feltüntetett költség kiegyenlítésére felhasználható az utalványon megjelölt értékig, feltéve, hogy a költségek között legalább egy éjszakai szállásár is szerepel. Az utalvány 1 évig érvényes és bármely foglalás vagy szolgáltatás esetén felhasználható. A vásárlást követően kézhezvételkor kérjük, a megajándékozott nevével töltse ki az utalványt, ha azt a vásárlás folyamán előzetesen nem adta meg. Az utalvány pénzre nem váltható, illetve abból pénzt visszaadni sem egészében, sem részletekben nem áll módunkban, ezúton az utalvány nem visszaváltható.  Az ajándékutalványt sikeres fizetés esetén pdf formátumban emailen küldjük.  Amennyiben a járványhelyzet miatt bármely szállodánk kénytelen üzemszünetet tartani, az utalvány érvényességét az üzemszünet idejével meghosszabbítjuk.
Ajándékutalvány ára összesen
0 Ft
Accent Gold Ajándékutalvány
Ajándékozzon Accent Gold Ajándékutalványt 90.000 Ft értékben, ami egy teljes wellness hétvége költségeit fedezi négycsillagos szállodáink többségében, sőt, még egy extra masszázs is belefér. Amennyiben a járványhelyzet miatt bármely szállodánk kénytelen üzemszünetet tartani, az utalvány érvényességét az üzemszünet idejével meghosszabbítjuk.

90 000 Ft
Részletek
90.000 Ft értékű ajándékutalvány, mely az Accent Hotels bármely szállodájában, bármely, a szállodai számlán feltüntetett költség kiegyenlítésére felhasználható az utalványon megjelölt értékig, feltéve, hogy a költségek között legalább egy éjszakai szállásár is szerepel. Az utalvány 1 évig érvényes és bármely foglalás vagy szolgáltatás esetén felhasználható. A vásárlást követően kézhezvételkor kérjük, a megajándékozott nevével töltse ki az utalványt, ha azt a vásárlás folyamán előzetesen nem adta meg. Az utalvány pénzre nem váltható, illetve abból pénzt visszaadni sem egészében, sem részletekben nem áll módunkban, ezúton az utalvány nem visszaváltható.  Az ajándékutalványt sikeres fizetés esetén pdf formátumban emailen küldjük.  Amennyiben a járványhelyzet miatt bármely szállodánk kénytelen üzemszünetet tartani, az utalvány érvényességét az üzemszünet idejével meghosszabbítjuk.
Ajándékutalvány ára összesen
0 Ft
Accent Diamond Ajándékutalvány
Exkluzív ajándékot keres? A 150.000 Ft értékű Accent Diamond Ajándékutalvány kulcs a luxus szolgáltatások kapujához. Teljes hétvége, vagy több napos hétközi pihenés extrákkal az Accent Hotels szállodáiban. Amennyiben a járványhelyzet miatt bármely szállodánk kénytelen üzemszünetet tartani, az utalvány érvényességét az üzemszünet idejével meghosszabbítjuk.

150 000 Ft
Részletek
150.000 Ft értékű ajándékutalvány, mely az Accent Hotels bármely szállodájában, bármely, a szállodai számlán feltüntetett költség kiegyenlítésére felhasználható az utalványon megjelölt értékig, feltéve, hogy a költségek között legalább egy éjszakai szállásár is szerepel. Az utalvány 1 évig érvényes és bármely foglalás vagy szolgáltatás esetén felhasználható. A vásárlást követően kézhezvételkor kérjük, a megajándékozott nevével töltse ki az utalványt, ha azt a vásárlás folyamán előzetesen nem adta meg. Az utalvány pénzre nem váltható, illetve abból pénzt visszaadni sem egészében, sem részletekben nem áll módunkban, ezúton az utalvány nem visszaváltható.  Az ajándékutalványt sikeres fizetés esetén pdf formátumban emailen küldjük. Amennyiben a járványhelyzet miatt bármely szállodánk kénytelen üzemszünetet tartani, az utalvány érvényességét az üzemszünet idejével meghosszabbítjuk.
Ajándékutalvány ára összesen
0 Ft
Összesen
0 Ft
warning
ÖsszehasonlításX
Mutat
Kérem várjon

Kérem várjon