Válasszon utalványt
Még nem választott utalványt
Adatai biztonságát hitelesített szerverkapcsolat biztosítja.
NetLock SSL Class C
1 Ajándékutalványok
2 Személyes adatok
3 Adatok ellenőrzése
ART +4.000 grátisz
Szakadjon ki a mindennapok szürkeségéből és fedezze fel Szegedet, hiszen egy igazi mediterrán város ősszel is! A város rengeteg látnivalót és élményt tartogat Önnek, és mi azon leszünk, hogy megmutassuk ezeket.

A teljes élményhez most +4.000 Ft kedvezményt biztosítunk távozáskor végszámlájából. Éljen a lehetőséggel!

40 000 Ft
Részletek
40.000 Forint értékű utalvány, ami extra 4.000 Forint kedvezményre jogosít a szállodából történő kijelentkezéskor.

 

Az utalvány a vendég nevénél jelzett személy részére átruházható. A vásárlást követően kézhezvételkor kérjük, a megajándékozott nevével töltse ki az utalványt, ha azt a vásárlás folyamán előzetesen nem adta meg.

 

A beváltás feltételei:

Az utalvány 40.000 Forint névértékig váltható be az Art Hotel Szeged-ben minden olyan számla részben vagy egészében történő fizetésére, melyen legalább egy éjszaka szállás szolgáltatás is szerepel.

 

A beváltási határidő 2021.03.31.

 

Az utalvány beváltásához az accenthotels.com oldalon megtett előzetes szállásfoglalás szükséges, melyet az utalvány kódjának birtokában bárki megtehet. Kérjük ügyeljen, hogy a kód ne jusson illetéktelen személyhez.  A foglalást a szabad szállodai kapacitás függvényében automatikusan igazoljuk vissza.

 

A foglalási folyamat közben, a fizetés módjánál kell jelezni, hogy ajándékutalványt kíván felhasználni.  A foglalás előlegébe az utalvány értéke beleszámít.  Nagy értékű foglalás esetén lehetséges, hogy az utalvány értéke nem fedezi a szokásos előleget, ilyenkor további előleg befizetésére van szükség.  Egy foglaláshoz több ajándékutalvány is felhasználható.

 

Amennyiben foglalását a díjmentes törlési határidő után kénytelen törölni, vagy a foglalás lemondását elmulasztja, a szálloda kártalanítási díjat számláz.  A szálloda az ajándékutalványokat a kártalanítási díjba beszámíthatja, ebben az esetben az utalványok érvényességüket vesztik.

 

Az utalvány készpénzre nem váltható, tovább nem értékesíthető és részletekben nem érvényes.  Az utalvány értékéből visszatéríteni nem áll módunkban.  Az utalvány a végszámla összegéből 4.000 Forint engedményre jogosít, melyet a kijelentkezéskor tud érvényesíteni. Az utalvány beváltási idejének lejártával a fel nem használt utalványok teljesítettnek tekintendők.

 

Az ajándékutalványt sikeres fizetés esetén pdf formátumban emailen küldjük.

 
Ajándékutalvány ára összesen
0 Ft
ART Emotion Ajándékutalvány
Még nincs ajándékötlete? Mi segítünk! Négycsillagos elegancia Szeged legtrendibb szállodájában!

Írja a mezőbe, hogy milyen értékben kíván utalványt vásárolni, és kattintson a tovább gombra!

Részletek
Az Ön által választott értékű ajándékutalvány az Art Hotel Szeged-ben bármely, a szállodai számlán feltüntetett költség kiegyenlítésére felhasználható az utalványon megjelölt értékig, feltéve, hogy a költségek között legalább egy éjszakai szállásár is szerepel. Az utalvány 1 évig érvényes és bármely foglalás vagy szolgáltatás esetén felhasználható. A vásárlást követően kézhezvételkor kérjük, a megajándékozott nevével töltse ki az utalványt, ha azt a vásárlás folyamán előzetesen nem adta meg. Az utalvány pénzre nem váltható, illetve abból pénzt visszaadni sem egészében, sem részletekben nem áll módunkban, ezúton az utalvány nem visszaváltható. Az ajándékutalványt sikeres fizetés esetén pdf formátumban emailen küldjük. Van lehetőség díszes kivitelű papír alapú utalvány postázásának igénylésre is, ez esetben a vásárlót semmilyen extra költség nem terheli.
Ajándékutalvány ára összesen
0 Ft
ART & SIMPLE
Személyes AJÁNDÉK MINDEN ALKALOMRA

Ajándékozzon szeretteinek pihenést, feltöltődést a Napfény városában!

60 000 Ft
Részletek

  • 2 éjszaka szállás 2 fő részére kétágyas Standard szobában

  • Bőséges svédasztalos reggeli

  • Welcome ital bekészítés a szobában (kávé, tea, ásványvíz)

  • Gyümölcstál bekészítés a szobában az érkezés napján

  • Fürdőköpeny bekészítés a szobában

  • Korai bejelentkezés 12:00 órától és késői kijelentkezés lehetősége 12:00 óráig

  • Internet

  • Idegenforgalmi adó

  • ÁFA


 

Kiemelt időszakban az ajándékutalvány a szálloda által meghatározott aktuális felár ellenében használható fel. Kiemelt időszakok: 2020. október 23. – 2020. november 1., 2020. december 21. – 2021. január 3., 2021. április 1. – 2021. április 5., 2021. május 21. – 2021. május 24.
Ajándékutalvány ára összesen
0 Ft
Összesen
0 Ft
warning
ÖsszehasonlításX
Mutat
Kérem várjon

Kérem várjon