Válasszon utalványt
Még nem választott utalványt
Adatai biztonságát hitelesített szerverkapcsolat biztosítja.
1 Ajándékutalványok
2 Személyes adatok
3 Adatok ellenőrzése
Kenese Bay Garden Emotion Ajándékutalvány
Ajándékozzon határtalan kikapcsolódást közvetlenül a Balaton partján elhelyezkedő szállodánkban!

Írja a mezőbe, hogy milyen értékben kíván utalványt vásárolni, és kattintson a tovább gombra!

Részletek
Ön által szabadon választható értékű ajándékutalvány.

Az utalvány a vendég nevénél jelzett személy részére átruházható. A vásárlást követően kézhezvételkor kérjük, a megajándékozott nevével töltse ki az utalványt, ha azt a vásárlás folyamán előzetesen nem adta meg.

 

A beváltás feltételei:

Az utalvány az Ön által választott névértékig váltható be a Kenese Bay Garden Resort & Conference Hotelben minden olyan számla részben vagy egészében történő fizetésére, melyen legalább egy éjszaka szállás szolgáltatás is szerepel.  A beváltási határidő 2021-12-31.

 

Az utalvány beváltásához az accenthotels.com oldalon megtett előzetes szállásfoglalás szükséges, melyet a megajándékozott is megtehet.  A foglalást a szabad szállodai kapacitás függvényében automatikusan igazoljuk vissza.  A foglalási folyamat közben, a fizetés módjánál kell jelezni, hogy ajándékutalványt kíván felhasználni.  A foglalás előlegébe az utalvány értéke beleszámít.  Nagy értékű foglalás esetén lehetséges, hogy az utalvány értéke nem fedezi a szokásos előleget, ilyenkor további előleg befizetésére van szükség.  Egy foglaláshoz több ajándékutalvány is felhasználható.  Amennyiben foglalását a díjmentes törlési határidő után kénytelen törölni, vagy a foglalás lemondását elmulasztja, a szálloda kártalanítási díjat számláz. A szálloda az ajándékutalványokat a kártalanítási díjba beszámíthatja, ebben az esetben az utalványok érvényességüket vesztik.

 

Az utalvány készpénzre nem váltható, tovább nem értékesíthető és részletekben nem érvényes.  Az utalvány értékéből visszatéríteni nem áll módunkban.  Az utalvány beváltási idejének lejártával a fel nem használt utalványok teljesítettnek tekintendők.

 

Az ajándékutalványt sikeres fizetés esetén pdf formátumban emailen küldjük. Van lehetőség díszes kivitelű papír alapú utalvány postázásának igénylésre is, ez esetben a vásárlót semmilyen extra költség nem terheli.

 
Ajándékutalvány ára összesen
0 Ft
Kenese Bay Garden Balatoni Wellness és Gasztro Utalvány
Szállodai meglepetés ajándékba? Lepje meg párját, családtagjait, barátait, ajándékozzon egy életre szóló élményt szeretteinek!
Vásároljon Balatoni Wellness és Gasztro Utalványt!

63 900 Ft
Részletek
2 éjszaka szállás 2 fő részére Superior Sétány vagy Superior Balaton szobákban

  • Welcome drink érkezéskor a Bárban

  • Félpanziós ellátás (hideg-meleg büféreggeli, büfévacsora)

  • Wellness részleg használata

  • Bowling pálya használata 1 óra időtartamra (időpontfoglalás szükséges a recepción) 

  • Kültéri streetball pálya és műfüves focipálya használata

  • 9 lyukú minigolfpálya használata

  • Katica játszószoba használata

  • Ingyenes wifi a szálloda egész területén

  • Ingyenes parkolás zárt parkolóban


Az ajándékutalvány 2021. december 20.ig használható fel, kivéve kiemelt időszakban és ünnepnapokon.Kiemelt- és ünnepi időszakokban az ajándékutalvány a szálloda által meghatározott aktuális felár ellenében használható fel.

Kiemelt és ünnepi időszakok: 2020.12.21-2021.01.03., 2021.03.12-15., 2021.04.01-05., 2021.05.21-24., 2021.06.01 - 08.31., 2021.10.22 - 11.02.

Egy 4 éven aluli gyermek esetén a szülőkkel egy szobában, pótágyas elhelyezés esetén díjmentes.Igénybevételéhez előzetes időpont-egyeztetés szükséges.

 
Ajándékutalvány ára összesen
0 Ft
Összesen
0 Ft
warning
ÖsszehasonlításX
Mutat
Kérem várjon

Kérem várjon