Válasszon utalványt
Még nem választott utalványt
Adatai biztonságát hitelesített szerverkapcsolat biztosítja.
NetLock SSL Class C
1 Ajándékutalványok
2 Személyes adatok
3 Adatok ellenőrzése
Narád + 4.000 grátisz
Lepje meg szeretteit egy felejthetetlen wellness élménnyel! 40.000.-Ft értékű ajándékutalvány beváltása esetén, további 4.000.-Ft kedvezményben részesül.

40 000 Ft
Részletek
40.000 Forint értékű utalvány, ami extra 4.000 Forint kedvezményre jogosít a szállodából történő kijelentkezéskor.

 

Az utalvány a vendég nevénél jelzett személy részére átruházható. A vásárlást követően kézhezvételkor kérjük, a megajándékozott nevével töltse ki az utalványt, ha azt a vásárlás folyamán előzetesen nem adta meg.

 

A beváltás feltételei:

Az utalvány 40.000 Forint névértékig váltható be a Hotel Narád&Park-ban minden olyan számla részben vagy egészében történő fizetésére, melyen legalább egy éjszaka szállás szolgáltatás is szerepel.

 

A beváltási határidő 2021.03.31.

 

Az utalvány beváltásához az accenthotels.com oldalon megtett előzetes szállásfoglalás szükséges, melyet az utalvány kódjának birtokában bárki megtehet. Kérjük ügyeljen, hogy a kód ne jusson illetéktelen személyhez.  A foglalást a szabad szállodai kapacitás függvényében automatikusan igazoljuk vissza.

 

A foglalási folyamat közben, a fizetés módjánál kell jelezni, hogy ajándékutalványt kíván felhasználni.  A foglalás előlegébe az utalvány értéke beleszámít.  Nagy értékű foglalás esetén lehetséges, hogy az utalvány értéke nem fedezi a szokásos előleget, ilyenkor további előleg befizetésére van szükség.  Egy foglaláshoz több ajándékutalvány is felhasználható.

 

Amennyiben foglalását a díjmentes törlési határidő után kénytelen törölni, vagy a foglalás lemondását elmulasztja, a szálloda kártalanítási díjat számláz.  A szálloda az ajándékutalványokat a kártalanítási díjba beszámíthatja, ebben az esetben az utalványok érvényességüket vesztik.

 

Az utalvány készpénzre nem váltható, tovább nem értékesíthető és részletekben nem érvényes.  Az utalvány értékéből visszatéríteni nem áll módunkban.  Az utalvány a végszámla összegéből 4.000 Forint engedményre jogosít, melyet a kijelentkezéskor tud érvényesíteni. Az utalvány beváltási idejének lejártával a fel nem használt utalványok teljesítettnek tekintendők.

 

Az ajándékutalványt sikeres fizetés esetén pdf formátumban emailen küldjük. 

 
Ajándékutalvány ára összesen
0 Ft
Narád Emotion Ajándékutalvány
Tökéletes kikapcsolódás, csodálatos hegyi környezet, határtalan feltöltődés a Mátra szívében!


Részletek
Ön által szabadon választható értékű ajándékutalvány.

Az utalvány a vendég nevénél jelzett személy részére átruházható. A vásárlást követően kézhezvételkor kérjük, a megajándékozott nevével töltse ki az utalványt, ha azt a vásárlás folyamán előzetesen nem adta meg.

 

A beváltás feltételei:

Az utalvány az Ön által választott névértékig váltható be a Hotel Narád & Parkban minden olyan számla részben vagy egészében történő fizetésére, melyen legalább egy éjszaka szállás szolgáltatás is szerepel.  A beváltási határidő 2021-06-30.

 

Az utalvány beváltásához az accenthotels.com oldalon megtett előzetes szállásfoglalás szükséges, melyet a megajándékozott is megtehet.  A foglalást a szabad szállodai kapacitás függvényében automatikusan igazoljuk vissza.  A foglalási folyamat közben, a fizetés módjánál kell jelezni, hogy ajándékutalványt kíván felhasználni.  A foglalás előlegébe az utalvány értéke beleszámít.  Nagy értékű foglalás esetén lehetséges, hogy az utalvány értéke nem fedezi a szokásos előleget, ilyenkor további előleg befizetésére van szükség.  Egy foglaláshoz több ajándékutalvány is felhasználható.  Amennyiben foglalását a díjmentes törlési határidő után kénytelen törölni, vagy a foglalás lemondását elmulasztja, a szálloda kártalanítási díjat számláz. A szálloda az ajándékutalványokat a kártalanítási díjba beszámíthatja, ebben az esetben az utalványok érvényességüket vesztik.

 

Az utalvány készpénzre nem váltható, tovább nem értékesíthető és részletekben nem érvényes.  Az utalvány értékéből visszatéríteni nem áll módunkban.  Az utalvány beváltási idejének lejártával a fel nem használt utalványok teljesítettnek tekintendők.

 

Az ajándékutalványt sikeres fizetés esetén pdf formátumban emailen küldjük. Van lehetőség díszes kivitelű papír alapú utalvány postázásának igénylésre is, ez esetben a vásárlót semmilyen extra költség nem terheli.

 
Ajándékutalvány ára összesen
0 Ft
Narád Wellness Ajándékutalvány
Tökéletes kikapcsolódás, csodálatos hegyi környezet, határtalan feltöltődés a Mátra szívében!

80 000 Ft
Részletek

 • 2 éjszaka szállás 2 fő részére Superior szobában

 • Bőséges büféreggeli és büfévacsora

 • Díjmentes internet (wifi) csatlakozási lehetőség a szállodai szobákban és közösségi terekben

 • Térítésmentes wellness használat: (úszó-, élmény-, gyermekmedence, sókád, a szaunavilág, gőzkabin, sóbarlang, kardiogépekkel felszerelt edzőterem)

 • Parkoló igénybevétele érkezés sorrendjében

 • Szolgáltatás igénybevételekor érvényes ÁFA-t tartalmazza

 • 1000 Ft / fő értékű wellness kupon, amely felhasználható különböző masszázsokra. (Más kedvezménnyel nem vonható össze.)

 • ÁFAAz ajándékutalvány 2021. március 12-ig használható fel, kivéve kiemelt időszakban*.Igénybevételéhez előzetes időpontegyeztetés szükséges.Az utalvány pénzre nem váltható, tovább nem értékesíthető.

Érkezéskor kérjük, szíveskedjen az ajándékutalványt átadni.* Kiemelt időszak: 2020.08.20-08.23, 2020.10.23-11.01. Figyelem! Egy 3 éven aluli gyermeket a szülőkkel egy szobában, pótágyas elhelyezés esetén gratis fogadunk!Az utalvány beváltási idejének lejártával a fel nem használt utalványok teljesítettnek tekintendők. 


Ajándékutalvány ára összesen
0 Ft
Day Spa Ajándékutalvány
1 napos testi-lelki feltöltődés, páratlan természeti környezetben, kiváló szolgáltatásokkal!

12 000 Ft
Részletek

 • 1 napos wellness belépő, 2 fő részére, wellness részlegünk használatával, (úszó-, élmény-, gyermekmedence, sókád, a szaunavilág, gőzkabin, sóbarlang, kardiogépekkel felszerelt edzőterem),

 • 1 alkalommal 2 fő részére kétfogosásos menüebéd, napi kínálat alapján,

 • öltözőszekrény (öltözőszekrényeket csak korlátozott számban tudunk biztosítani, ezért kiosztásuk az előzetes regisztráció sorrendjében történik),

 • Internet használat,

 • ParkolásAz utalvány a vásárlástól számított 6 hónapig érvényes. Az ajándékutalvány kiemelt és ünnepi időszakokban nem használható fel*.*Kiemelt és ünnepi időszakok: 2020.08.20-23, 2020.10.23-11.01. 


Ajándékutalvány ára összesen
0 Ft
Összesen
0 Ft
warning
ÖsszehasonlításX
Mutat
Kérem várjon

Kérem várjon