Válasszon utalványt
Még nem választott utalványt
Adatai biztonságát hitelesített szerverkapcsolat biztosítja.
1 Ajándékutalványok
2 Személyes adatok
3 Adatok ellenőrzése
Narád Emotion Ajándékutalvány
Tökéletes kikapcsolódás, csodálatos hegyi környezet, határtalan feltöltődés a Mátra szívében!


Részletek
Ön által szabadon választható értékű ajándékutalvány.

Az utalvány a vendég nevénél jelzett személy részére átruházható. A vásárlást követően kézhezvételkor kérjük, a megajándékozott nevével töltse ki az utalványt, ha azt a vásárlás folyamán előzetesen nem adta meg.

 

A beváltás feltételei:

Az utalvány az Ön által választott névértékig váltható be a Hotel Narád & Parkban minden olyan számla részben vagy egészében történő fizetésére, melyen legalább egy éjszaka szállás szolgáltatás is szerepel.  A beváltási határidő 2024-06-30.

 

Az utalvány beváltásához az accenthotels.com oldalon megtett előzetes szállásfoglalás szükséges, melyet a megajándékozott is megtehet.  A foglalást a szabad szállodai kapacitás függvényében automatikusan igazoljuk vissza.  A foglalási folyamat közben, a fizetés módjánál kell jelezni, hogy ajándékutalványt kíván felhasználni.  A foglalás előlegébe az utalvány értéke beleszámít.  Nagy értékű foglalás esetén lehetséges, hogy az utalvány értéke nem fedezi a szokásos előleget, ilyenkor további előleg befizetésére van szükség.  Egy foglaláshoz több ajándékutalvány is felhasználható.  Amennyiben foglalását a díjmentes törlési határidő után kénytelen törölni, vagy a foglalás lemondását elmulasztja, a szálloda kártalanítási díjat számláz. A szálloda az ajándékutalványokat a kártalanítási díjba beszámíthatja, ebben az esetben az utalványok érvényességüket vesztik.

 

Az utalvány készpénzre nem váltható, tovább nem értékesíthető és részletekben nem érvényes.  Az utalvány értékéből visszatéríteni nem áll módunkban.  Az utalvány beváltási idejének lejártával a fel nem használt utalványok teljesítettnek tekintendők.

 

Az ajándékutalványt sikeres fizetés esetén pdf formátumban emailen küldjük. Van lehetőség díszes kivitelű papír alapú utalvány postázásának igénylésre is, ez esetben a vásárlót semmilyen extra költség nem terheli.

 
Ajándékutalvány ára összesen
0 Ft
Day Spa Ajándékutalvány
1 napos testi-lelki feltöltődés, páratlan természeti környezetben, kiváló szolgáltatásokkal!

24 000 Ft
Részletek

  • 1 napos wellness belépő, 2 fő részére, wellness részlegünk használatával, (úszó-, élmény-, gyermekmedence, sókád, a szaunavilág, gőzkabin, sóbarlang, kardiogépekkel felszerelt edzőterem),

  • 1 alkalommal, 2 fő részére kétfogosásos menüebéd, meglepetés desszerttel,  napi kínálat alapján,

  • öltözőszekrény (öltözőszekrényeket csak korlátozott számban tudunk biztosítani, ezért kiosztásuk az előzetes regisztráció sorrendjében történik),

  • Internet használat,

  • ParkolásAz utalvány a vásárlástól számított 6 hónapig érvényes. Az ajándékutalvány kiemelt és ünnepi időszakokban nem használható fel*.*Kiemelt és ünnepi időszakok:  2023.10.20 - 2023.10.23., 2023.10.27 - 2023.11.05., 2023.12.22 - 2024.01.01.


Ajándékutalvány ára összesen
0 Ft
Összesen
0 Ft
warning
ÖsszehasonlításX
Mutat
Kérem várjon

Kérem várjon